A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Всеукраїнський відбір до участі у міжнародному конкурсі з нейронаук «International Brain Bee»

Дата: 31.03.2023 15:20
Кількість переглядів: 42

International Brain Bee – це змагання школярів з нейронаук – дисциплін, що досліджують нервову систему. Це будова та функції мозку, причини та симптоми неврологічних хвороб та способи їх лікування.

Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Українським товариством нейронаук та ГО «Ноосфера»  19 березня 2023р. провели  Всеукраїнський відбір до участі у міжнародному конкурсі з нейронаук «International Brain Bee».

На старті у вересні 2022р. на нього зареєструвалося більше 350 учнів. Проте, навчатися почали лише трохи більше 100. А до кінця курсу добралося 47 слухачів.

Діана Гирман та Маренич Яна, учениці 9 класу Великокринківського ліцею (керівник - К.Г. Лисак) стали учасниками національного відбору Міжнародного конкурсу «International Brain Bee».

За цей період дівчата опанували цикл лекцій від науковців Інституту фізіології ім.О.О.Богомольця НАН України, а також пройшли відбірковий тест, який складався з двох частин: 1 частина містила завдання закритого типу ("тести" із вибором правильної відповіді з наведених варіантів), а 2 частина складалася з відкритих завдань - відповідь у форматі кількох слів або речень.

У підсумку Гирман Діана успішно склала тест та отримала сертифікат, що посвідчує участь у національному змаганні з нейронаук серед школярів Ukrainian Brain Bee- 2023. Сподіваємося, що отримані знання допоможуть Діані  в подальшій науковій чи лікарській кар’єрі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень