A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Спільно до навчання»: Глобинська громада продовжує отримувати допомогу від ЮНІСЕФ

Дата: 03.01.2023 11:31
Кількість переглядів: 180

Чергова допомога від ЮНІСЕФ передана  дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради. Учні отримали рюкзаки різних видів.

Кожен наплічник містив повний набір канцтоварів і необхідного шкільного приладдя: зошити, щоденник, фарби, пляшка для чистої питної води, пластилін, ручки, фломастери, ножиці, клей, олівці.

Нагадаємо, що у 2022 році ЮНІСЕФ вже надали  для  освітніх закладів громади навчальні набори «Школа в коробці», комплекти освітніх матеріалів «Ранній розвиток дитини», що значно сприяло забезпеченню якісного освітнього процесу.

Завдяки фінансуванню з Фонду гуманітарної допомоги ЄС ЮНІСЕФ діти та підлітки, що постраждали від конфлікту, їхні вихователі  і вчителі отримують доступ до безпечної якісної освіти.

 

Довідка МОН «Спільно до навчання» – ініціатива, яку започатковує Міністерство освіти і науки у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першою леді України для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році. Ініціатива спрямована на захист прав кожної дитини та створення можливостей безперервного навчання у цей важкий час. У межах ініціативи МОН спільно з ЮНІСЕФ допоможе дітям налаштуватись на освітній процес, поліпшити їхнє фізичне та психічне здоров’я. Найголовнішим компонентом ініціативи є підтримка шкіл, освітян, батьків та дітей залежно від формату навчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень