A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Кожна робота має свою ціну. Добре виконана робота шанується та винагороджується.

Дата: 14.12.2022 12:53
Кількість переглядів: 68

«Як хочеш бути щасливим, не шукай свого щастя за морями, ... не мандруй по єрусалимах», бо, на думку Г. Сковороди, воно не тільки поруч з тобою, воно «всередині тебе»: у твоєму чистому серці, у твоїй чесній душі, що живе за законами Божими і за велінням Божим.

З нагоди відзначення 300-річчя від  Дня народження Григорія Сковороди Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації започаткував конкурс для учнів зі створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій) «Не шукай щастя за морями». 25 листопада 2022 року відбувся обласний етап. На Конкурс було подано 140 творчих робіт від 5 областей України.  Пирогівський ліцей, Манжеліївський ліцей імені Героя Радянського Союзу О.О. Чайки, Глобинська гімназія №3 та Опришківська гімназія теж долучилися до участі і було подано 8 робіт.

Відтак вітаємо Скрипніченко Ангеліну, ученицю 8 класу Опришківської гімназії  - керівник К.А. Баранова (номінація «Відео») та Бондаренко Владиславу, ученицю 6 класу Пирогівського ліцею – керівник Л.В. Губенко (номінація «Креативний формат») з почесним ІІІ місцем.

Дівчата та їх керівники творчо підійшли до оформлення робіт. Ангеліна у своєму відео висвітлила актуальну тему сьогодення, а Владислава подала для участі у Конкурсі роботу у вигляді настінного перекидного календаря, який навчилася створювати під час участі у Школі з української культури «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність» проведену у період з 19 вересня 2022 року по 13 жовтня 2022 року Лабораторією з розвитку критичного мислення НЦ «МАНУ».

Висловлюємо слова подяки усім учасникам та наставникам за активну участь у Конкурсі. Бажаємо подальших успіхів і винагород!  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень