A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Миколай везе в торбинці Перемогу українцям!

Дата: 20.12.2022 15:22
Кількість переглядів: 345

День Святого Миколая в Україні з давніх - давен відзначали з особливими почестями. Цього ж року свято незвичне для кожного з нас, адже  на дива чекають не лише діти, а й дорослі - кожному  хочеться, щоб війна закінчилася  ПЕРЕМОГОЮ УКРАЇНИ  і якнайшвидше!
Тож, коли в цей день до  Глобинського ЗДО №4  «Зірочка» завітав Святий Миколай, радощам малечі та дорослих, які вимушені були втікати від війни, не було меж. Свято було проведено в рамках проєкту " Об'єднані. Сильні. Незламні." і, незважаючи на відсутність електроенергії, вдалося на славу. Настрій малят був святковий, вони грали у веселі ігри, естафети, розповідали вірші, виготовляли своїми руками обереги, які незабаром будуть передані воїнам ЗСУ.  Віримо, що ці Янголи будуть оберігати та допомагати нашим захисникам! Діти отримали традиційні в цей день солодкі подарунки та медове печиво, яке приготували кухарі садочку. 
  Можливо це не той рік, коли ми отримали все, про що мріяли... Але це рік, який навчив нас цінувати все те, що ми маємо... Війна спустошує країну, але об'єднує людей.  Тож хай Святий Миколай разом зі своїми Янголами-помічниками кожній родині подарує міцне здоров’я, достаток, мир, спокій, затишок та душевне тепло.Віримо в Перемогу! Бо добро завжди перемагає зло!СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень