A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

ХІ обласна науково-практична конференція «Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації»

Дата: 23.11.2022 14:06
Кількість переглядів: 138

Комунальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» підведено підсумки ХІ обласної науково-практичної конференції «Пізнання історичної минувшини в іменах – підґрунтя освіти нації», присвячена 85-річчю створення Полтавської області.

26 жовтня 2022 року до участі у конференції долучилися учні закладів освіти Глобинської громади: Автухова Аліна, учениця 8 класу Обознівської гімназії з дошкільним підрозділом (керівник – Майя Володимирівна Сидоренко, учитель української мови та літератури) та Коваленко Владислав, учень 10 класу Великокринківського ліцею (керівник – Олександр Петрович Тимченко, учитель історії). Учні презентували свої роботи за різними темами. Коваленко Владислав обрав тему з розділу «Політичне життя на теренах Полтавської області (1937–2022 рр.)». Тема: «Трагізм та героїзм жителів України в роки Другої Світової війни.». Аліна Автухова захищала роботу в розділі  «Полтавщина як осередок культурного і духовного життя в 1937 –2022 роках». Тема: «Інтерпретація традицій японського хоку в ліриці Юрія Рогового».

Усіх учасників конференції відзначено сертифікатами лауреатів, а їх наукових керівників – подяками за наукове керівництво роботами.

Щиро дякуємо учням і керівникам за участь. Бажаємо подальших успіхів, наснаги, гарних досягнень!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень