A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Відбувся Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 25.11.2022 09:30
Кількість переглядів: 114

З метою формування у здобувачів освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуацій,  в рамках реалізації Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні та заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі, з 14 по 20 листопада  в закладах освіти Глобинської ТГ було проведено інформаційно-просвітницькі заходи.

Педагоги професійно та креативно використовують різноманітні форми роботи та ресурси для проведення заходів у дистанційному форматі.

 Відбулися зустрічі школярів з працівником відділу ювенальної поліції Данєвою О. А та інспекторами сектору реагування патрульної поліції Сіріченком В. М. , Розторгуєвим В. С. Працівники поліції нагадали учням правила дорожнього руху та безпечної поведінки на дорогах, особливо у темний період доби і в умовах воєнного стану. Також  розповіли про поводження з незнайомими та вибухонебезпечними предметами, роздали всім інформаційні буклети та відповіли на питання, які цікавили учнів.

В кожному закладі освіти було проведено єдиний національний урок "Безпечна дорога додому" та ряд різноманітних цікавих заходів.

Маємо надію, що ця інформація збереже здоров’я та життя наших дітей!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень