A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Дистанційне дошкілля Глобинської громади!

Дата: 02.11.2022 09:13
Кількість переглядів: 265

        1 листопада 2022 р. для керівників та вихователів –методистів  закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради було проведено онлайн семінар «На шляху до якісного дошкілля». Модератором зустрічі була фахівчиня відділу освіти Обревко Л.І.  Даний захід був проведений з метою підвищення компетентності педагогів–дошкільників громади щодо організації дистанційної форми здобуття освіти.

           На початку заходу Людмила Обревко проаналізувала стан дошкільної освіти громади,  зазначивши, що педагогічні колективи  успішно впоралися з викликами дистанційної освіти та організували свою роботу з дошкільнятами в синхронному та асинхронному режимах. Вона також наголосила на   ключових завданнях освітян в умовах воєнного стану:   створення безпечних і комфортних умов для наших малюків,   налагодження ефективного та дієвого освітнього процесу,  передумовою яких є   партнерська взаємодія між батьками та педагогічним колективом.

         Під час семінару учасники поділилися досвідом своєї роботи щодо впровадження дистанційних технологій в освітній процес, використання  онлайн-ресурсів та освітніх  платформ,  а також секретами зйомки та монтування відео для занять, щоб навчання було цікавішим …

      Окрім того, педагогами було опрацьовано результати основного етапу польового дослідження оцінки якості освітнього процесу в ЗДО в Полтавській області за методикою ECERS-3.

     В роботі семінару взяла участь фахівчиня  відділу освіти Наталія Вітко,  яка детально ознайомила присутніх з питаннями підвищення кваліфікації педагогів відповідно до вимог законодавства.

      Ми вдячні всім присутнім на заході за активну позицію щодо вирішення проблем, порушених на семінарі: досвід, яким ви ділитеся, ваші думки та конструктивні ідеї неодмінно сприятимуть успішному розвитку дошкільної освіти громади всупереч усім труднощам та перепонам!    

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень