A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Коли віддаєш скупо, скупо і отримаєш. Коли віддаєш цілі світи, безмірно величезною буде і твоя нагорода» Річард Бах

Дата: 17.08.2022 08:30
Кількість переглядів: 79

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, яке щорічно відзначаємо у другу суботу вересня, учні Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка -  Коваленко Софія, Бойко Марина, Шевельова Валерія, Калініченко Максим, Палківський Тімур разом із Аллою Петрівною Гордовською, заступником директора з виховної роботи та педагогом-організатором -  Анастасією Олександрівною Безульчак, а також учні Пирогівського ліцею - Потоцька Софія, Батій Валерія, Сідорова Тетяна, Козючко Кароліна, Коваленко Ангеліна, Петько Марія спільно із заступником директора з виховної роботи Світланою Геннадіївною Д’яченко отримали подарунки, сувеніри та подяки від Полтавського обласного відділення НОК України за створення сувеніра-подяки для Міжнародного олімпійського комітету визначеної країни-партнера. Діти готували сувенір для Швеції.

Варто зазначити, що роботу Пирогівського ліцею відправлено на Європейський Юнацький Олімпійський фестиваль для вручення делегації з Швеції.

Щиро дякуємо Полтавському обласному відділенню НОК України за подарунки, керівникам за формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, виховання у підростаючого покоління невід’ємної частини спілкування в сучасному суспільстві – почуття вдячності.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень