A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Непоправна втрата для освітянської родини

Дата: 07.09.2022 12:39
Кількість переглядів: 134

З глибоким сумом колектив відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради сприйняв  звістку про передчасну смерть Ірини Сергіївни Гончаренко, директора Пузиківської гімназії, учителя історії.

Народилася Ірина Сергіївна 18 липня 1986 року у селі Пустовійтове Глобинського району Полтавської області. Ще з дитинства мріяла про професію вчителя. Після закінчення Пустовійтівської загальноосвітньої школи у 2004 році вступила на історичний факультет Полтавського Національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка. За роки навчання у вищому освітньому закладі займалася науковою та культурною діяльністю. Неодноразово була лауреатом обласних премій серед наукових робіт з історії та культури рідного краю.

З 2014 року розпочалась діяльність Ірини Сергіївни Гончаренко на освітянській ниві в Пустовійтівській рідній школі на посаді педагога-організатора. У 2017 році була переведена на посаду вчителя історії до Пузиківського навчально-виховного комплексу  Глобинської районної ради. З 2018 року працювала заступником директора з навчальної роботи. У 2020 році пройшла конкурс та була призначена директором вищевказаного освітнього закладу.

Особистим життям Ірина Сергіївна Гончаренко довела, що мріі про професію здійснюються, а успіх приходить до того, хто наполегливо працює й постійно самовдосконалюється. Висока педагогічна майстерність, почуття відповідальності, організаторські здібності забезпечили Ірині Сергіївні загальновизнаний авторитет та повагу серед колег, учнів та односельчан.

Відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради висловлює щирі співчуття рідним, близьким, колективу Пузиківської гімназії та всім тим, хто знав цю щиру, завжди усміхнену, успішну жінку.

Ірина Сергіївна Гончаренко назавжди залишиться в нашій пам’яті, як відповідальна, висококваліфікована директорка, порядна, життєрадісна, привітна людина.

Щирі співчуття родині, хай  Бог допоможе пережити цей біль та горе.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень