A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Полтавська обласна Мала академія наук провела обласні літні школи

Дата: 05.09.2022 16:14
Кількість переглядів: 89

З 22 по 25 серпня 2022 року Полтавська обласна Мала академія наук провела обласні літні школи з різних профілів науково-дослідницької діяльності:

– гуманітарного;

– суспільного;

– природничого;

– фізико-математичного та технічного.

Формат навчання – дистанційний.

До навчання долучилися і учні закладів загальної середньої освіти Глобинської громади, які виявили бажання покращити рівень знань з певних дисциплін: Лебеденкова Софія, Толстой Ілля, Лазоренко Діана Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Захарова Ліка Глобинської гімназії №3, Коваленко Владислав, Гирман Діана, Маренич Яна Великокринківського ліцею та Сідорова Тетяна Пирогівського ліцею,

Учні успішно пройшли курс навчання. Софія Лебеденкова, Діана Лазоренко (гуманітарний профіль), Ілля Толстой, Тетяна Сідорова, Діана Гирман (природничий профіль), Яна Маренич (фізико-математичний та технічний профіль) виконали 80% усіх завдань і отримали сертифікати. Вітаємо учнів та бажаємо натхнення і великих звершень на шляху наукового пізнання!

Щиро дякуємо Полтавській обласній Малій академії наук за організацію та проведення літніх шкіл адже учасники опинилися в середовищі, де молода людина формує своє вміння до творчої самостійної роботи. Також дякуємо керівникам закладів освіти К.І. Скляр, О.В. Жук, М.Є. Цимбалу, Л.В. Губенко за сприяння до участі школярів. Ці школи дали змогу нашим учням спробувати себе у ролі науковців.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень