A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Організований початок навчального року – основне завдання освітян Глобинської громади.

Дата: 23.08.2022 11:40
Кількість переглядів: 95

Новий 2022-2023 навчальний рік  - складний і тривожний, бо в Україні іде війна. Як підготуватися до роботи у незвичних для нас умовах, як організувати безпечне освітнє середовище, яку  форму навчання обрати?  Питань дуже багато і тільки спільно, у дискусіях і консультаціях, можливе прийняття певних рішень.   
 
  19 серпня 2022 року питання підготовки до нового навчального року, ведення діловодства  у закладах освіти, дотримання законодавства про освіту в умовах воєнного стану, самооцінювання освітніх та управлінських процесів у  школах та дитячих садках опрацьовувалися та обговорювалися на семінарі керівників закладів освіти Глобинської громади. Заступник начальника  управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Леонід Мироненко, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування, ознайомив присутніх із повноваженнями, завданнями Державної служби якості освіти, порядком проведення інституційного аудиту. Проаналізував тенденції якості освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти в контексті проведення інституційного аудиту у 2020-2021 роках. 
Любов Єлізарова, головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування, акцентувала увагу учасників семінару  на дотриманні норм законодавства у закладах освіти, надала грунтовні роз’яснення щодо ведення діловодства.
 Олена Токар головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування та головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Ірина Тутак провели секційні заняття  по  самооцінюванню освітніх та управлінських процесів у  школах та дитячих садках. Фахівці управління Державної служби якості освіти у Полтавській області  надавали  змістовні відповіді на питання по кожній  темі заходу. 
Дякуємо начальнику управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Юрію Кращенку за надану можливіть отримання консультацій  та роз’яснень спеціалістів високого  рівня. 
Взаємодопомога та підтримка один одного наближають нас до перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень