A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Будь активним заради МИРУ!

Дата: 08.07.2022 10:54
Кількість переглядів: 115

Дітям дуже важливо відчувати себе у безпеці та стабільності завжди, а тим більше під час війни. Реалії сьогоднішнього дня не можуть цього забезпечити, тому діти живуть у ситуації стресу, тривоги та страхів. У зв’язку з цим виникає необхідність соціально-емоційної реабілітації дітей, адже діти - одна з найвразливіших категорій населення, які страждають від війни. Міністерство освіти і науки України звертає увагу закладів загальної середньої освіти на необхідності в період літніх канікул організувати проведення фізкультурно-оздоровчі заняття і заходи для учнів/учениць, їх батьків, які постійно проживають на території села чи міста та осіб, які відносяться до категорії тимчасово переміщених, таким чином долучитися до проєкту «Будь активним заради Миру» (#BeActive for Peace) започаткованого МОН України, який об’єднав Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Junior», ГО «UkraineActive», Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Українсько-швейцарський проєкт «Діємо для здоров’я», ГО «U-sport», спортивні федерації за підтримки Міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ. Організатори звертають увагу, Всеукраїнський розклад спортивно-оздоровчих гуртків, які розміщені на сайті МОН України.

Кожен із закладів загальної середньої освіти Глобинської громади на своєму фронті як може наближає день нашої Перемоги. Тому під час літніх канікул педагоги передбачили організацію не тільки фізкультурно-оздоровчої роботи, а й різноманітні форми пізнавальної діяльності із врахуванням вікових особливостей дітей, їхнього творчого, інтелектуального і фізичного потенціалу та сприяють всебічному розвитку та зайнятості дитини. Особливу увагу звернено на розвиток та охоплення дітей з особливими освітніми потребами, яка була і залишається актуальною.

«Ми не вибираємо часів. Ми можемо лише вирішувати, як жити у ті часи, які обрали нас», - сказав Джон Роналд Руел Толкін.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень