A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

День тата!

Дата: 16.06.2022 09:07
Кількість переглядів: 123

Сонце, літо, діти! 16 червня дружній колектив Великокринківського ЗДО "Сонечко" радо зустрілися зі своїми вихованцями та дітками вимушено переселених сімей. В наш нелегкий час завдання батьків та вихователів -  збагатити внутрішній світ дитини позитивними емоціями, формувати у дітей інтерес до виконання спільного завдання, потребу прийти на допомогу один одному.

     Тож напередодні свята - Дня тата (19 червня), діти зі своїми татусями та мамами, взяли участь у дитячому квесті "Татові скарби", який був проведений на території майданчика дитячого садочка.

     Діти дуже люблять своїх татусів, бо всі знають, що тато в сім'ї - головний, він забезпечує дисципліну і вимогливість, працьовитість, мир та злагоду. Вони із задоволенням говорили теплі слова своїм таткам. Присутні згадали дитячі казочки та улюблених героїв. Побували в будівельній майстерні, де за допомогою татусів знайшли та познайомилися з інструментами будівельників. Взяли участь у веселих перегонах за кермом та відвідали станцію спортсменів, де залюбки пограли у боулінг. Але головне, що діти розгадали секрет,  завдяки якому їх татусі стали сильними, спритними та хоробрими. Він дуже простий і водночас важливий - це Правила Здорового Способу Життя! Правильне харчування, режим дня та гігієна, рухова активність і спорт, душевне та психічне здоров'я!

     По завершенню свята зробили веселу спортивно-музичну руханку, пригостилися соком та отримали солодкі подарунки. І якже без спільного фото!

     Колектив садочку на чолі із завідувачкою Тетяною Шивелою, вдячні всім присутнім за чудово проведений час разом та висловлюють подяку відділу освіти за надану допомогу у проведенні заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень