A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Солодкий світ дитинства

Дата: 03.06.2022 11:16
Кількість переглядів: 94

Діти!.. Це безмежна щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить тільки від них. Діти – це Ангели! Вони не повинні страждати!.. Вони мають жити в світі, який не знає, що таке війна, жорстокість, біль, насильство… Тому ми – дорослі, мусимо створити для них безпечний світ разом!

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей. Тож важливо подарувати позитив наймолодшим українцям, які так потребують хорошого настрою в ці важкі часи.

2 червня на території Кринківського старостату була проведена святкова програма «Солодкий світ дитинства», що включала: ігрову програму «Наше дитинство – найкраще!», вітальний концерт «Ми – родом з України!», квест «Хай сонцю і квітам всміхаються діти!».

Свято було проведено за участю працівників Великокринківського СБК, Великокринківського ліцею, Великокринківського ЗДО “Сонечко” та Великокринківської ДМШ.

На малечу чекали розваги, ігри, концертні номери від юних артистів, захоплюючий квест та незабутній флешмоб. Малеча спробувала себе в ролі юних квітникарів, дизайнерів, дослідників. А з яким захватом робили селфі! – не передати словами!!! Створювали позитивний настрій всі і кожен.

Маленькі гості отримали безліч незабутніх емоцій, взявши участь у запальному квесті, що включав у себе наступні станції: «Музична», «Ерудит», «Спортивна», «Квіткова», «Майстер’Ок», «Патріотична», «Selfy». Усі учасники створювали креативні селфі, практикувалися на майстер-класі, співали патріотичні пісні, змагалися в спортивних естафетах, проводили досліди, садили квіти на новоствореній клумбі і писали свої побажання нашим захисникам на символічному прапорі України, що буде переданий на передову воїнам ЗСУ. По закінченню свята всі учасники заходу разом із організаторами та батьками спільно взяли участь у запальному флешмобі «Наше небо має бути мирним!!!».

Символом проведеного заходу став посаджений дітьми молоденький дубочок, який символізує міць, силу, незламність нашого українського народу.

Висловлюємо слова подяки незмінним спонсорам: старості села Аллі Ніколенко; Ярославу Хименцю, голові фермерського господарства «Квіти від Ярослава»; приватним підприємцям: Володимиру Миколаєнку, Оксані Башкаловій, Віктору Михайлику; адміністрації магазина «Оптовичок»; кафе «Оазис», зокрема Юлії Кіндріцькій.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень