A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

НАГАДУЄМО!

Дата: 13.03.2022 17:23
Кількість переглядів: 138

Із 14.03.2022 року освітній процес у закладах загальної середньої освіти Глобинської міської територіальної громади для учнів 1-11(12) класів буде організовано із застосуванням технологій дистанційного навчання та дистанційного режиму роботи педагогічних працівників (за необхідності), у зв'язку із введенням воєнного стану на території України та відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.03.2022 N1/3371-22"Про організацію освітнього процесу", наказів Кременчуцької районної військової адміністрації Полтавської області від 10.03.2022 № 56 «Про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти» і відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради від 10.03.2022 № 53 «Про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Глобинської міської ради» та з метою забезпечення права дітей на освіту і виконання заходів правового режиму воєнного стану.

За заявою одного із батьків навчання буде організовано також і для учнів із числа тимчасово внутрішньо переміщених осіб, у тому числі за індивідуальною (екстернатною або сімейною (домашньою) формою навчання. Заклади позашкільної освіти організовуватимуть освітній процес також дистанційно.

У закладах дошкільної освіти Глобинської міської територіальної громади освітній процес тимчасово припинено.

Наголошуємо, що під час повітряної тривоги учні (вихованці) та вчителі негайно, з метою безпеки, припиняють заняття і переходять в укриття.

для школярів з числа тимчасово переміщених осіб

Принагідно повідомляємо, що  Міністерство освіти створило єдиний Всеукраїнський онлайн-розклад для організації дистанційного навчання школярів в умовах війни.

Розклад розроблено для учнів 1–11 класів. Він працює на основі Google-календаря, до якого матимуть доступ усі охочі.

Для опрацювання кожної навчальної теми запропоновано відповідні матеріали Всеукраїнської школи онлайн (відеоуроки, конспекти, тестові завдання).

Для зручності навчання в складних воєнних умовах користувачі мають змогу завантажити мобільний застосунок Всеукраїнської школи онлайн. Також функціонуватиме кабінет учителя для підтримання дистанційного зв'язку з учнем.

Окрім того, школярі зможуть переглядати трансляції телеуроків на телеканалах Суспільне, Піксель, Плюсплюс і на платфомах MEGOGO, 1+1 video, Київстар ТБ. 

Дітей дошкільного віку Освітній Хаб - EduHub.in.ua запрошує до дитячого онлайн садка https://eduhub.in.ua/courses/dityachiy-sadok-online де зібрано цікаві відеоуроки та мультимедійні курси у міжнародному форматі SCORM:

????казка-йога

????англійська мова

????розвиваючі заняття 

????найзатребуваніші навички для життя

????професії майбутнього

????уроки від українських зірок.

Для осіб, які потребуватимуть детальнішого роз’яснення, працюватиме «Гаряча лінія». 

Телефон «гарячої лінії» – 066 255 6831

Ми – сильна нація! 

Навчаємось і перемагаємо!

Слава Україні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як часто ви відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень