A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

ЩО РОБИТИ З КОМУНАЛЬНИМИ ПЛАТЕЖАМИ ПІД ЧАС ВІЙНИ?

Дата: 07.03.2022 08:23
Кількість переглядів: 276

Напад Росії на мирні українські міста та запровадження воєнного стану докорінно змінили усі сфери життя нашого суспільства. Але навіть в цих умовах ми не повинні забувати про сплату комунальних платежів.

Поки що Уряд не оголошував ніяких змін в цій системі. Тобто, незважаючи на війну, сплачувати комунальні послуги все одно треба. Можливо, згодом громадянам будуть зроблені якісь послаблення, однак наразі їх немає.

Постачальні організації рекомендують громадянам за можливості оплачувати комунальні послуги. Все одно за них доведеться розраховуватися згодом, але тоді накопичиться велика заборгованість і платити буде важче.

Водночас, пеня за прострочену комуналку зараз не передбачена. Її було скасовано ще у зв’язку з карантином.

У будь-якому випадку, нагадуємо всім про необхідність передачі показників лічильників постачальникам тих чи інших послуг, щоб нарахування платежів відбувалося за ними, а не за соціальними нормами.

Давайте зрозуміємо одну просту річ: в організаціях-постачальниках навіть в умовах воєнного стану працюють люди, виконують свої обов’язки, забезпечують нас електроенергією, водопостачанням, теплом. У них теж є сім’ї і звичайні потреби, які можуть забезпечитися отриманням заробітної плати.

Уряд, місцева влада, приватні структури зараз по максимуму намагаються провести виплату заробітних плат, пенсій, соціальних допомог за березень поточного року. Тому закликаємо все ж таки сплатити лютневі платіжки! Не спричиняймо колапсу системи!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень