A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

EdCamp розпочав приймати заявки на проведення регіональних подій – як подати

Дата: 02.02.2022 09:08
Кількість переглядів: 115

ГО “Едкемп Україна” запрошує освітян узяти участь у конкурсі на проведення регіональних (не)конференцій (неформальних конференцій).

Автор або авторка заявки має бути готовий/-а стати координатором чи координаторкою міні-EdCamp?у. Зареєструватися можна за цим посиланням до 23:59 20 лютого 2022 року.

Координатори/-ки отримають повний набір друкованих матеріалів (від беджів до сертифікатів на всіх учасників/-ць події), консультативну підтримку та грошову допомогу.

Дібрані за результатами анкетування кандидати й кандидатки пройдуть онлайн-співбесіду, після чого, 14 лютого, організатори оголосять результати.

Деякі умови програми:

  • Подію потрібно провести в будь-який день з 20 березня 2022 до 30 листопада 2022 року. Рекомендована кількість учасниць/-ків (не)конференції – від 150 осіб (для офлайн-формату) і від 350 осіб (для онлайн та змішаного формату).
  • Брати участь у конкурсі можуть усі охочі, проте за однакової кількості балів перевага надаватиметься заявкам закладів дошкільної, загальної та професійно-технічної освіти (усіх типів та форм власності).
  • Заявка й безпосередньо (не)конференція мають відповідати політиці рівності шансів та недискримінації в освіті, враховувати ненасильницьку та гендерночутливу мову.
  • Після завершення (не)конференції координаторка/-ор надає в оргкомітет описовий та фінансовий звіти (з чеками).
  • Основними критеріями конкурсного добору є ваше бачення програми, команди та бюджету заходу. Такі критерії як вік, стать, регіон, звання чи стаж роботи не є визначальними.

Нагадаємо, ГО “Смарт освіта” запрошує вчителів на супервізійні зустрічі з психологинею.

Читайте також наші статті про міні-EdCamp?и:

За матеріалами сайту НУШ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень