A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

Дата: 29.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 500

З метою забезпечення освітянської спільноти якісними навчальними
матеріалами для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах
загальної середньої освіти, реалізації змішаного навчання, поширення
інноваційних освітніх технологій протягом листопада і грудня 2021 року,
відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Полтавської обласної
державної адміністрації від 08.11. 2021 № 387 «Про проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти» був проведений Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.
Для участі у Ярмарку з Глобинської громади зареєструвався 1 педагог, який Наказом Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації № 440 від 17 грудня 2021 року визначений у списку переможців
Ярмарку, а саме в номінації «Українська мова». Тож вітаємо вчителя та директора Пирогівського ліцею Любов ГУБЕНКО з перемогою у Обласному ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Щиро вдячні пані Любові за її активність, прагнення до педагогічного зростання і удосконалення. Бажаємо Вам нових надбань, досягнень, успіхів на професійній ниві та матеріального достатку.
   Список переможців оприлюднено на сайті Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського за адресою: http://poippo.pl.ua/pidrozdily/dlc/fair2021. 
   У 2022 році буде проведено черговий Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти тож сподіваємося, що бажаючих педагогів з нашої громади, готових поділитися своїми доробками, буде більше.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень