A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Семінар – практикум «Якість дошкільної освіти: вектори успіху» для директорів та методистів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради.

Дата: 09.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 204

    Заклад дошкільної освіти має надавати якісні освітні послуги всім дітям, незалежно від їхньої статі, економічного статусу чи місця проживання. Усі освітні та управлінські процеси, які відбуваються у садочку, мають бути спрямовані на створення таких умов, щоб малята почувалися щасливими та радісними з перших років перебування в соціумі.

     08.12.2021 року відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради спільно з управлінням Державної служби якості у Полтавській області   проведено  семінар – практикум «Якість дошкільної освіти: вектори успіху» для директорів та методистів ЗДО Глобинської міської ради.

У ході навчально-інформаційного заходу   головний  спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Токар Олена Віталіївна  акцентувала увагу присутніх на  необхідності створення в кожному закладі дошкільної освіти такої  внутрішньої системи забезпечення якості освіти, яка дозволить ефективно вивчати освітні та управлінські процеси, що проводяться  в закладі,  для   постійного їх  розвитку і вдосконалення. Вона також детально проаналізувала електронний порадник для директорів, який підготовлено  Державною службою якості освіти України, та розкрила алгоритм розробки Положення про внутрішню систему розбудови якості дошкільної освіти, щоб  всі компоненти освітньої системи дитячого садочка функціонували злагоджено.

Під часу заходу педагоги-дошкільники,  працюючи в групах,   провели самооцінювання діяльності закладу;  поглибили свої знання щодо документообігу  та номенклатури справ; ознайомилися з можливостями дослідження за методикою ECERS-3: спостереження та оцінювання, в дошкільних закладах; отримали відповіді на запитання як організувати роботу педагогічного колективу закладу дошкільної освіти так, щоб усім учасникам освітнього процесу було комфортно, а результат діяльності був максимально якісним. 

Захід отримав схвальну оцінку його учасників . Щиро вдячні Токар Олені за корисні методичні поради, конструктивне професійне спілкування та  маємо надію на подальшу співпрацю.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень