A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Олімпійські тижні та Олімпійські уроки

Дата: 01.11.2021 10:26
Кількість переглядів: 108

Ліцей №9З 11 вересня по 30 жовтня 2021 року в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради проходили заходи в рамках Європейського тижня спорту - Олімпійські тижні та Олімпійські уроки. Мета спортивних заходів – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху, популяризація здорового способу життя. Основними формами проведення спортивно-видовищних дійств було проведення змагань з олімпійських видів спорту, конкурсів пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху, виховних годин, вікторин тощо. Вчителі фізичної культури кожного закладу освіти ознайомлювали дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, іменами український спортсменів, переможцями Олімпійських та Паралімпійських ігор 2021 року.

Урочисто розпочався Олімпійський тиждень святом в День фізичної культури і спорту, який в Україні відзначається в другу суботу вересня.

У святковому заході взяли участь учні закладів загальної середньої освіти, вихованці дошкільних підрозділів. Гідно представили свої навчальні заклади команди вчителів Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Глобинського ліцею №5 та відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради. Весела олімпійська руханка «Не лінуйся, рухайся» стала доречною розминкою для учасників свята.

За вагомі досягнення в розвитку фізичної культури і спорту в місті та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами були нагороджені вчителі ЗЗСО – М.В. Сьомік, О.М. Новицький, В.Д. Суховієнко, М.М. Глупаченко, С.В. Ченакал.

Емоційно і завзято відбувся легкоатлетичний забіг дітей до 10 років «Ніжки-доріжки» (50м.), дітей до 14 років «Впевнений старт» (100 м.) і забіг для усіх бажаючих «Повір у себе» (800 м.).

Під час легкоатлетичної естафети «Не зволікай – спорт обирай» кожна зареєстрована команда, а їх було 13, показала свою спритність. Змагання відбулися дружньо, емоційно, завзято.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та призами.

Олімпійський тиждень розпочався з користю для всіх – як для найменших, так і для дорослих жителів громади.

Олімпійські заходи засвідчили про великий інтерес учнів до фізкультури і спорту, олімпійського руху, бажання дітей до самовдосконалення.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень