A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Відбувся семінар – практикум "Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості дошкільної освіти Глобинської громади"

Дата: 01.11.2021 10:25
Кількість переглядів: 183

Розставляємо акценти в питанні розбудови внутрішньої системи забезпечення якості дошкільної освіти Глобинської громади.

29 жовтня 2021 року на базі Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок» відбувся семінар – практикум «Розбудова внутрішньої системи забезпечення якості дошкільної освіти – шляхи практичного впровадження» для директорів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради. Педагоги практики визначалися з найважливішим викликом сьогодення – розбудовою внутрішньої системи забезпечення якості дошкільної освіти, бо це підґрунтя змін закладу на краще.

З алгоритмом дій щодо формування у дитячому садочку внутрішньої системи забезпечення якості освіти ознайомила Людмила ОБРЕВКО, фахівець відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради, наголосивши на відповідальності керівника за її створення та функціонування, проведення щорічного самооцінювання, адже саме його результат визначає подальшу діяльність закладу, планування роботи, шляхи удосконалення та стратегію розвитку закладу дошкільної освіти.

Інформаційно насиченим був виступ Віти ЗАКРЕВСЬКОЇ директора Глобинського ДНЗ №4 «Зірочка», вона детально охарактеризувала Методичні рекомендації з питань формування внутрішнього моніторингу у закладах дошкільної освіти, презентувала складники системи та механізми забезпечення академічної доброчесності.

Практичні рекомендації керівникам закладів щодо створення Положення про внутрішню систему забезпечення якості освіти, таким чином щоб воно було не формальним, а виправданим, дієвим, надала директор Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок» Надія ВЛАСЮГА. Також учасники семінару отримали корисні поради щодо налаштування освітніх та управлінських процесів, номенклатури справ, атестації педагогічних працівників.

Приємно, що за результатами семінару – практикуму, учасники прийняли рішення про необхідність розбудови та впровадження внутрішньої системи забезпечення якості освіти у всіх закладах дошкільної освіти Глобинської громади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень