A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

На Полтавщині дев’ять бюджетних закладів отримали погодження на укладання договорів з “Нафтогазом”

Дата: 25.10.2021 16:26
Кількість переглядів: 206

З 13 жовтня розпочалась кампанія по укладанню договорів бюджетних установ з НАК “Нафтогаз”.

На 25 жовтня у Полтавській області 100% бюджетних закладів подали документи на укладання договорів, вже 9 закладів — охорони здоров’я, освіти, соцзахисту – отримали погодження. Про це розповів начальник Управління ЖКГ та енергетики Полтавської ОДА Едуард Рева на апаратній нараді.

“У сфері охорони здоров’я потребують укладання договорів 68 закладів, з них на опалення – 55. Вже відомо, що “Нафтогаз” погодив на укладання договорів трьом медзакладам. Щодо навчальних та дошкільних закладів — потрібно укласти 156 договорів на 699 закладів. Теж усі документи подані. Маємо вже погодження на укладання договорів по двом закладам. Щодо закладів соціального захисту, потребують укладання договорів 28 закладів, зокрема, три – вже отримали погодження. Щодо закладів культурної сфери, потрібно укласти 5 договорів. Усі подали документи, поки що інформації про погодження немає”, – повідомив Едуард Рева.

Загалом, в області повинно бути укладено 259 договорів на 802 бюджетних заклади, є погодження на укладання договорів з 9 закладами, це приблизно 5%.

Читайте також: Бюджетні заклади та комунальні установи зможуть укласти договори з “Нафтогаз” за скороченою процедурою, – Синєгубов

“Полтавщина перебуває під дією Меморандуму, який підписали на Конгресі регіональних влад щодо непідвищення тарифів для населення і запровадження спеціальних умов для соцсфери. Цей Меморандум буде реалізуватись поетапно. Зараз Урядом опрацьовується питання списання тих боргів, які накопичились з 2015 року у зв’язку з непідняттям цін і утвореною різницею у тарифах. По Полтавській області це 495 млн грн, які містяться на рахунках як заборгованість у восьми теплокомуненерго. Крім того, важливо, що населенню, підприємствам теплокомуненерго, бюджетним закладам, релігійним організаціям та іншим споживачам постачання газу буде забезпечено до кінця опалювального сезону без права відключення. Таке рішення минулого тижня ухвалила РНБО. Обласна рада прийняла рішення щодо непідвищення тарифів для населення на період опалювального сезону”, – запевнив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.
 

За матеріалами сайта 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень