A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Онлайн-нарада «Організація та промоція підготовчих курсів до ЗНО»

Дата: 11.10.2021 14:08
Кількість переглядів: 116

Сьогодні в Україні неможливо стати студентом ЗВО, не пройшовши зовнішнє незалежне оцінювання. ЗНО неабияк змінило систему освіти в Україні. Вчителі й випускники щороку з хвилюванням говорять про важливість цього тестування. І справді, ЗНО це надзвичайно відповідальна подія від якої залежить майбутнє школярів. Щоб отримати хороші результати потрібно готуватися та сумлінно вчитися. Враховуючи карантинні обмеження, учні Глобинської громади налаштовані на підготовку онлайн. Щоб підготуватися до ЗНО існує багато ефективних методик: короткотривалі підготовчі курси чи навчальні відео, онлайн-тестування чи цілі освітні онлайн-платформи. Дехто з випускників вже зараз розпочали активну підготовку до важливих випробувань у їхньому житті, визначаючись із планами на майбутнє. Це було зрозуміло 08 жовтня 2021р. під час проведення інформаційної онлайн-наради «Організація та промоція підготовчих курсів до ЗНО», зініційованою відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради за підтримки Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»: директорки центру по роботі із студентами та обдарованою молоддю Ольги Леонідівни Буднікової, завідувачки підготовчого відділення Світлани Іванівни Ревенко. До наради також долучилися вчителі та учні закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради. Найактивнішими учасниками серед випускників були учні Великокринківського ліцею із класним керівником Л.Д. Москаленко.

З вітальним словом до учасників звернулася О.Л. Буднікова, яка підкреслила, що викладачі університету допоможуть учням якісно підготуватись і успішно здати ЗНО, а випускники підготовчих курсів отримають переваги при вступі. Ревенко С. І. провела роз’яснювальну роботу щодо вступної кампанії у 2021-2022 навчальному році та наголосила, що з 1 вересня у Національному університеті «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» розпочався набір і триває онлайн-реєстрація на підготовчі курси за програмами та тестовими зошитами ЗНО:

• МАТЕМАТИКА

• УКРАЇНСЬКА МОВА ТА ЛІТЕРАТУРА

• ФІЗИКА

• ХІМІЯ

• ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

• ІНОЗЕМНА МОВА

• ГЕОГРАФІЯ

• БІОЛОГІЯ

Світлана Іванівна розкрила питання щодо умов відкриття курсів на базі закладів загальної середньої освіти Глобинської громади, дистанційного та заочного навчання (що набуває особливого значення під час карантинних обмежень). Учнів-випускників запросили взяти участь у олімпіаді Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», що проводитиметься в рамках Всеукраїнських олімпіад для професійної орієнтації вступників (на основі повної загальної середньої освіти), які мають бажання поступати на спеціальності і яким надається особлива підтримка.

«ЗНО важливе, але набагато важливішим є розвиток сильних сторін учнів. Підготовчі курси дадуть можливість проявити себе і набути досвіду кожному випускнику», - сказала фахівець відділу освіти О.С. Довбня, підводячи підсумок.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень