A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

День фізичної культури і спорту

Дата: 13.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 143

День фізичної культури і спорту в Україні відзначається в другу суботу вересня. Це свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, ветеранів спорту.

З метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і спорту, підвищення рівня спортивної майстерності, пропаганди здорового способу життя, залучення до занять фізичною культурою та спортом якомога більшої кількості учнівської молоді відділ освіти, вчителі та учні ЗЗСО Глобинської громади 11 вересня 2021 року були активними учасниками спортивних заходів з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

У святковому заході взяли участь: вихованці Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок», Глобинського ЗДО №3 «Ясенок», Глобинського ЗДО №4 «Зірочка», учні Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Глобинського ліцею №5, Великокринківського ліцею, Глобинської гімназії №3 та Глобинської гімназії №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко - філії Глобинського ліцею № 5. Гідно представили свої навчальні заклади команди вчителів Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Глобинського ліцею №5 та відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради.

З привітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Станіслав ДЖУСЬ. Побажав усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних вершин в ім’я процвітання України!

За вагомі досягнення в розвитку фізичної культури і спорту в місті та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами були нагороджені вчителі ЗЗСО – М.В. Сьомік, О.М. Новицький, В.Д. Суховієнко, М.М. Глупаченко.

Весела олімпійська руханка «Не лінуйся, рухайся» стала доречною розминкою для учасників свята.

Емоційно і завзято відбувся легкоатлетичний забіг дітей до 10 років «Ніжки-доріжки» (50м.), дітей до 14 років «Впевнений старт» (100 м.) і забіг для усіх бажаючих «Повір у себе» (800 м.).

Під час легкоатлетичної естафети «Не зволікай – спорт обирай» кожна зареєстрована команда, а їх було 13, показала свою спритність. Змагання відбулися дружньо, емоційно, завзято.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами та призами. А це:

І місце – команда Глобинського ліцею №5;

ІІ місце – команда Пирогівського старостату;

ІІІ місце – команда Великокринківського ліцею.

День фізичної культури і спорту пройшов злагоджено, з користю для всіх – як для найменших, так і для дорослих жителів громади, гостей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень