A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Нові підручники для ЗЗСО Глобинської міської ради

Дата: 12.08.2021 11:41
Кількість переглядів: 375

Сучасний підручник – носій інформації, він допомагає педагогу розвивати зацікавленість учнів до знань, виконує виховну, інформаційну, дидактичну, трансформаційну, систематизуючу, інтегруючу, мотиваційну, координуючу, розвивально-виховну, самоосвітню функції.

11 серпня 2021 року працівниками відділу освіти отримано з бази-магазину «Освітатехпостач» (м. Полтава) першу партію підручників для закладів освіти Глобинської громади. З метою своєчасної видачі їх учням до початку нового навчального року, проводяться всі необхідні заходи з розподілу між закладами освіти та внесення в базу даних «ІСУО».

Цьогоріч кошти Державного бюджету передбачені на видання підручників для 4-х класів НУШ та 8-х класів закладів загальної середньої освіти та педагогічних працівників. Підручники для 4 класу надруковано на 102% до замовленої кількості, що складає близько 110 % до перспективного контингенту учнів 4 класу на 2021-2022 н.р. Підручники для 8 класу (конкурсні видання за новими програмами навчання з історії та інформатики, а також перевидання діючих з 2016 року) надруковано на 100% до замовленої кількості. Наразі відбудеться заміна на нові видання близько 80% підручників для 8 класу; не перевидаються підручники з декількох навчальних предметів та частина підручників за окремими замовленими авторами видань.

Згідно з Порядком забезпечення підручниками та посібниками здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників, доставлення й отримання закладами освіти підручників та посібників у межах адміністративно-територіальних одиниць організовують відповідні місцеві органи управління освітою за рахунок коштів місцевих бюджетів протягом 15 календарних днів з дня надходження підручників та посібників. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень