A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Семінар-практикум з елементами тренінгу для вчителів інклюзивних класів та асистентів вчителів ЗЗСО

Дата: 20.05.2021 11:53
Кількість переглядів: 213

 

З метою вдосконалення системи та активізації роботи з упровадження інклюзивного навчання, підвищення рівня професійної компетентності щодо гармонійного розвитку, навчання та виховання дітей з ООП, 19 травня 2021 року на базі Глобинської філії «ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім. Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 проведено семінар-практикум з вчителями інклюзивних класів та асистентами вчителів ЗЗСО виконавчого комітету Глобинської міської ради на тему: «Затримка психічного розвитку. Особливості розвитку, навчання та мовлення» 

З учасниками зібрання працювали педагоги  ІРЦ: Величко Наталія Юріївна – директор , Колеснікова Анастасія Володимирівна – практичний психолог, Бесарабова Тетяна Миколаївна – вчитель – логопед, дефектолог.

Основний акцент під час семінару зроблено на питанні співпраці вчителя та асистента вчителя в інклюзивному класі. 

Також, звернули особливу увагу на оформлення документації , зокрема, від правильного прочитання витягу з ПМПК до складання «Індивідуальної програми розвитку»  з урахуванням навчальних планів і корекційно-розвиткових занять. 

Дякуємо усім учасникам за активну і плідну роботу. Висловлюємо щиру подяку адміністрації Глобинської філії «ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім. Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5» за комфортні умови проведення навчання.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень