A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Розпочалися навчально-польові збори

Дата: 17.05.2021 10:52
Кількість переглядів: 419

15 травня 2021 року в с. Вакуленці (м. Полтава) на військовому стрільбищі в/ч А3990, учні 11 класу ЗЗСО Глобинської міської ради разом з учителями предмету «Захист України» та заступником військового комісара Глобинського РТЦКСП – І.В. Коваленком,  взяли участь у навчальних стрільбах з автомата АК-74. Організатором заходу був Полтавський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Для практичного закріплення рівня знань, умінь і навичок учнів, щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, згідно програми «Захист України», відводиться три дні (18 годин). Тому, даний захід є невід’ємною частиною завершення вивчення предмета «Захист України».

Перед початком стрільб з учасниками провели інструктаж та правила техніки безпеки. Після чого розпочалася практична частина навчання.  Програма навчальних стрільб передбачала повторення таких розділів:

  • Вогнева підготовка;
  • Тактична підготовка;
  • Домедична допомога.

Кожен учень отримав набої, бронежилет та шолом. Випускники із задоволенням відпрацьовували поставлені перед ними завдання. Участь у даному заході стане для учнів поштовхом до вступу у військові навчальні заклади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задовольняє вас структура сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень