A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Нарада  керівників закладів   дошкільної  освіти Глобинської міської ради

Дата: 20.02.2020 16:49
Кількість переглядів: 199

19 лютого 2020 року в приміщенні відділу освіти відбулася нарада  керівників закладів   дошкільної  освіти Глобинської міської ради. На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності садочків. Зокрема, методистом з питань дошкільної освіти Обревко Л.І. було підведено підсумки щодо кількісних та якісних показників розвитку дошкілля у  2019 році та перспективи на 2020 рік.   Методист з кадрових питань Шутько Л.І.  ознайомила присутніх з особливостями курсової перепідготовки та атестації педагогічних працівників. Плиска Ю.В., інженер з охорони праці відділу освіти, акцентував увагу керівників закладів на алгоритмі дій при нещасному випадку зі здобувачами освіти за новим порядком.

  Окрім того, учасники наради також обговорили питання  дотримання вимог чинного законодавства при організації харчування вихованців ЗДО, розробки освітньої програми закладу та   інституційного аудиту Державною службою якості освіти.

Начальник відділу освіти Надтока С.В. подякувала керівникам закладів дошкільної освіти за плідну роботу по вихованню підростаючого покоління та вручила дипломи за участь в міському конкурсі на кращий національно-патріотичний календар.

За наслідками наради вироблені рекомендації завідувачам ЗДО.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень