A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Нарада  керівників закладів   загальної середньої освіти Глобинської міської ради

Дата: 20.02.2020 16:47
Кількість переглядів: 199

19 лютого 2020 року в приміщенні відділу освіти відбулася нарада  керівників закладів   загальної середньої освіти Глобинської міської ради. На порядок денний були винесені питання:

  1. Про особливості  курсової перепідготовки та атестації педагогічних працівників
  2. Про алгоритм дій при нещасному випадку в закладі освіти за новим порядком.
  3. Про результати анкетування учасників освітнього процесу закладів загальної середньої освіти.
  4. Про підсумки наукових конкурсів для учнів.
  5. Різне.

Методист з кадрових питань Шутько Л.І.  ознайомила присутніх зі змінами до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, які  було прийнято 27 грудня 2019 року під час засідання Уряду.

Плиска Ю.В., інженер з охорони праці відділу освіти, акцентував увагу керівників закладів на алгоритмі дій при нещасному випадку зі здобувачами освіти за новим порядком.

Результати  анонімного анкетування педагогічних працівників, учнів та їх батьків, що проводилося відділом освіти,  проаналізувала головний спеціаліст  Пасько Н.М.

Методисти методичного кабінету  відділу освіти  підвели підсумки І та ІІ етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін та І етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів –членів Малої академії  наук.

На нараді також були обговорені  питання  щодо впровадження STEM-освіти в школах, реєстрації випускників на ЗНО, забезпечення  учнів підручниками, сертифікації вчителів початкових класів та ін.

Учасники наради у ході спілкування отримали відповіді на запитання, які сприятимуть підвищенню рівня організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень