A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Акція «Створюємо ліси разом»

Дата: 05.04.2021 16:29
Кількість переглядів: 230

З метою поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, Державне агентство лісових ресурсів України проводить весняну акцію «Створюємо ліси разом».

Акція «Створюємо ліси разом» стартувала 21 березня, у Міжнародний день лісів, і триватиме до Дня Довкілля, який цього року в Україні відзначатиметься 17 квітня.

Протягом періоду акції лісогосподарські підприємства планують проведення ряду інформаційних пізнавально-розважальних заходів, які можуть бути цікавими для різних цільових аудиторій. Особлива увага приділятиметься роботі з учнівськими лісництвами.

Головним заходом Акції є створення лісових насаджень. Участь в цьому заході дозволить кожному учаснику відчути себе лісівником, внести посильний вклад у створення лісів.

Пропонуємо долучитися до зазначеної ініціативи педагогічні колективи, сприяти участі учнівської молоді (самоврядування) в запланованому заході та поширювати інформацію про участь в Акції на сайтах навчальних закладів та  ЗМІ. 

 

Детальна інформація щодо ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України додається.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень