A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

МОН РОЗГЛЯДАЄ ТРИ МОЖЛИВІ СЦЕНАРІЇ ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ – ПОВІДОМИВ СЕРГІЙ ШКАРЛЕТ ПІД ЧАС РОБОЧОГО ВІЗИТУ НА ЧЕРНІГІВЩИНУ

Дата: 29.07.2020 15:53
Кількість переглядів: 182

Т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у межах робочого візиту до Чернігівської області зустрівся з керівництвом обласної адміністрації, керівниками закладів загальної середньої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти. Під час зустрічі він розповів про три можливі сценарії початку нового навчального року. Візит відбувся  17 липня 2020 року.

«Навчальний рік для більшості учнів розпочнеться традиційно: діти підуть у школу 1 вересня. Спільно з МОЗ ми здійснюємо моніторинг епідеміологічної ситуації у кожному регіоні та розробляємо можливі сценарії. Найближчим часом будуть впроваджені відповідні алгоритми, про що МОН надасть докладні роз'яснення. Також не виключено, що навчальний процес може відбуватись у змішаній формі», – зазначив т.в.о. Міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Навчальний рік в Україні розпочнеться відповідно до одного з трьох сценаріїв. Рішення щодо обрання сценарію, за яким буде відбуватись навчання, визначатимуть регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, залежно від особливостей епідеміологічної ситуації в конкретному регіоні:

  • варіант перший – низький рівень захворюваності, відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі;
  • варіант другий – високий рівень захворюваності, освітній процес забезпечується дистанційно;
  • варіант третій (найбільш імовірний) – середній рівень захворюваності, освітній процес забезпечується як дистанційно, так і в закладах освіти з дотриманням правил дистанціювання та гігієни.

за матеріалами сайта : https://mon.gov.ua/ua/news/mon-rozglyadaye-tri-mozhlivi-scenariyi-pochatku-navchalnogo-roku-povidomiv-sergij-shkarlet-pid-chas-robochogo-vizitu-na-chernigivshinu


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень