A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Організаційно-методичні аспекти проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Дата: 30.03.2021 15:34
Кількість переглядів: 200

23 березня 2021 року в режимі онлайн  відбувся семінар-нарада за темою «Організаційно-методичні аспекти проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Учасниками заходу були відповідальні за проведення гри «Сокіл» («Джура») в закладах освіти Глобинської міської ради: ЗДНВР, виховники куренів та роїв, вчителі предмету Захист України, керівники гуртків військово-патріотичного напряму.

З вітальним словом та представленням спікерів заходу звернулася директорка Глобинського ЦДЮТ – Романенко Л.В.. Довбня О.С. – фахівець відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради наголосила на необхідності впровадження Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в систему національно-патріотичного виховання учнівської молоді ЗЗСО Глобинської міської ради. Питання навчально-методичного забезпечення проведення гри «Сокіл» («Джура») розкрила методист Глобинського ЦДЮТ – Срібна В.В., яка ознайомила учасників з нормативним забезпеченням проведення гри «Сокіл» («Джура»)», звернула увагу на нове Положення про дитячо-юнацьку військово-патріотичну гру «Сокіл» («Джура»), яке було схвалене Постановою Кабінету міністрів України 17 жовтня 2018 року. Цьогоріч ІІ (обласний) етап гри відбудеться в дистанційному форматі, тому під час наради було обговорено організаційні питання в цілому та окремо кожен конкурс, що входить до програми ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в Глобинській ОТГ.

Дякуємо всім учасникам наради за активність!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень