A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Готуємося до зовнішнього незалежного тестування

Дата: 03.02.2020 14:01
Кількість переглядів: 196

В Україні завершено реєстрацію учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

Пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця

   Перевірити  свої знання та   набути практичного досвіду виявили  бажання 87 учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради, серед них 72  - цьогорічні  випускники.   Участь  у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освітиЗавдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО. Найбільш популярними тестами серед учасників пробного ЗНО традиційно стали українська мова і література, математика, англійської мова та історія України.

Сесія пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня.

Тестування з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов буде проведено 28 березня.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО. Також на інформаційних сторінках буде розміщена інформація про результати тестування.

Основна ж сесія зовнішнього незалежного оцінювання проводитиметься з 21 травня до 17 липня 2020 року, а реєстрація на неї триватиме з 03 лютого до 24 березня.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень