A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Як дошкільники валізу соціально – фінансової освіти складали…….

Дата: 15.05.2020 11:37
Кількість переглядів: 228

Соціально – фінансова освіта дітей дошкільного віку – крок у європейське майбутнє! Важливість цього питання глибоко оцінили педагоги 3-х закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради, рік назад розпочавши роботу з дітьми за міжнародним проєктом «Афлатот». З метою підведення підсумків цієї роботи 14.05.2020 р. було проведено онлайн - семінар «Валіза  соціально – фінансової освіти, або як навчити дитину основам економічних знань» для вихователів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради. Учасників семінару привітала завідувач методичного кабінету відділу освіти Довбня О.С. Вона також  подякувала педагогам за плідну роботу в умовах карантину, за те, що зуміли налагодити тісну взаємодію із батьками та вихованцями.

Методист методичного кабінету відділу освіти Обревко Л.І. надала відповіді на актуальні питання, які турбують батьків і вихователів щодо роботи ЗДО в умовах карантину,  та узагальнила результати роботи  дошкільників по реалізації програми «Афлатот».

  Досвід  роботи з впровадження даної освітньої програми презентували вихователі Глобинського ЗДО №4 «Зірочка» Стась Л.М., Жуківського ЗДО «Сонечко» Кацун О.Ю., Глобинського ЗДО №1 Клен Ю.М. Всі виступаючі відмітили, що програма «Афлатот» є напрочуд результативною та продуктивною в роботі з дітьми, а саме відзначили високий рівень компетентності дітей дошкільного віку з питань  основ соціальної та фінансової грамотності, сформованість у дітей економічного мислення, налагодження партнерської взаємодії між усіма учасниками освітнього   процесу  та  порадили педагогам використати їх надбання  для роботи з цього напрямку і в інших закладах.

Підсумком семінару стала зацікавленість вихователів у підвищенні рівня своєї  професійної компетентності,  удосконаленні фахової майстерності з питань соціальної та фінансово-економічної освіти дошкільнят.

 

Методист методичного кабінету                                     Л.Обревко


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень