A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«СТОП, КОРОНАВІРУС!»

Дата: 05.03.2020 08:40
Кількість переглядів: 181

«СТОП, КОРОНАВІРУС!»

За ініціативи Уряду 27 лютого стартувала всеукраїнська кампанія з протидії проникненню коронавірусу на територію нашої держави. Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області активно долучилося до проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

          Відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради                3 березня 2020 року на базі Глобинської гімназії №1 ім. В.Є.Курченка було організовано зустріч керівників та сестер медичних закладів освіти Глобинської ОТГ з фахівцями Глобинського районного управління ГУ ДПСС в Полтавській області Ричкою Валентиною Юхимівною та Антипенком Олегом Володимировичем.

В.Ю.Ричка розповіла присутнім про способи запобігання та профілактики випадків захворювань, спричинених коронавірусом, зазначила, що потрібно дуже відповідально розпочати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учнів і вихованців освітніх закладів, їх батьків, педагогічних колективів.

        О.В.Антипенко надав інформацію та пояснення щодо впровадження принципів НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point), системи управління безпекою харчової продукції, в закладах освіти Глобинської ОТГ та наголосив про відповідальність тих, хто організовує гаряче харчування у школах і садочках, щодо постачання якісної та безпечної харчової продукції.

        Зустріч пройшла змістовно, присутні отримали корисну інформацію та щиро подякували фахівцям Глобинського районного управління ГУ ДПСС в Полтавській області за надані матеріали для використання у роботі.

                                                  Провідний спеціаліст відділу освіти виконавчого

                          комітету Глобинської міської ради

                                                                                                          Ніна Гордійченко


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень